Cadouri Barbati-Account Image
Contul Meu
0
Cadouri Barbati-Cart Image
Coșul Meu

Ghid de “Supravietuire” de Black Friday

Urmeaza cea mai mare zi de cumparaturi din an, de aceea este foarte important sa fiti pregatiti si sa profitati la maxim de ofertele ei. Noi cei de la Cadouri Barbati suntem siguri ca urmeaza o mare forfota intre reduceri, intre concurenta produselor si intre intrebari de tipul: ,,Oare chiar imi trebuie”, de aceea va oferim cel mai tare Ghid De ,,Supravietuire’’ de Black Friday!

Sfat 1) Odihneste-te bine in noaptea de dinainte

Stim ca nu vrei sa ratezi reducerile, dar este foarte important sa fii cugetat in alegeri. O vorba spune ca nu ar trebui sa mergi la supermarket-uri pe stomacul gol, pentru ca s-ar putea sa cumperi mai mult decat este necesar. Exact acelasi lucru este valabil si pentru reduceri.
Deci fii relaxat, cumpara necesarul si nu risipi banii!

Sfat 2) Planifica dinainte

Vinerea Neagra este odata pe an, de aceea gandeste strategic! Vine Craciunul si toate preturile vor exploda. Fa o lista cu toti cei carora le vei oferi cadouri anul acesta, precum si cu produsele pe care le-ar indragi. Actioneaza si prinde doi iepuri in acelasi timp. O planificare corecta inainte de ziua cea mare va va asigura o viziune ampla asupra produselor preferate si asupra reducerilor(pssssttt avem o multime de ele!).

Sfat 3) Nu pierde aceasta mare zi!

Foarte multi neglijeaza aceasta oportunitate, cu motivul ca este o inselaciune si ca de fapt reducerile nu exista. FALS! Reducerile sunt o modalitate foarte buna prin care companiile se promoveaza si prin care isi pot mari comunitatea de clienti, de aceea chiar pun la bataie oferte super atractive.

Sfat 3) DISTRATI-VA!

Desi poate parea o experienta dificila, o planificare si o pregatire adecvata te vor asigura ca esti pregatit pentru Vinerea Neagra si pentru toata nebunia pe care o poate aduce. Trebuie sa-ti amintesti sa te bucuri de aceasta zi si sa te gandesti la toate economiile minunate pe care le vei face!
Iti putem oferi chiar ceva distractie pentru a umple timpul in care asteptati ca cercul din mijlocul ecranului sa arate ca plata a fost aprobata.
Invita-ti prietenii si creati un ‚,Secret Santa’’ mult mai devreme. Acest lucru poate distra gasca ta de prieteni si poate aduce o nuanta noua grupului. Un avantaj foarte mare este faptul ca s-ar putea sa primesti un cadou la care nu te asteptai, dar pe care il adori din tot sufletul.

Sfat 4) Acordati un gand bun pentru cei care lucreaza de Black Friday

Indiferent daca este online sau in magazin, multi oameni vor lucra extrem de mult in culise pentru a se asigura ca Black Friday este un succes extraordinar. In timp ce beneficiati de acele reduceri de ultima ora, nu uitati sa le multumiti tuturor celor care au ajutat sa se intample acest lucru. O poti face chiar acum pe Google

Cadouri Barbati-Separator

Alte postări

Cadouri Barbati-Contact Icon Whatsapp