Filtre

CADOURI BARBATI
PRET

Afișez toate cele 5 rezultate

Ce poti face si unde poti folosi Bricheta electrica USB?

In cazul in care oferi bricheta cadou, trebuie sa stii ca poate fi folosita in diverse domenii. Probabil te-ai gandit ca o bricheta este potrivita doar pentru o persoana fumatoare, insa aceste brichete cool pot fi folosite in foarte multe cazuri. O bricheta electrica antivant se foloseste cu usurinta si in cazul in care vrei sa faci focul in natura. Chiar daca conditiile meteorologice sunt nefavorabile, bricheta nu este influentata de vant. O bricheta electronica poate aprinde cu usurinta hartii, carton si lemne subtiri, fiind ideala pentru pregatirea unui gratar. Cele mai bune brichete electrice sunt cele care functioneaza pe baza de arcuri, iar pe site-ul nostru gasiti brichete care au de la 2 la 3 arcuri.

Care sunt cele mai bune brichete electrice?

Inainte de a cumpara o brichetă electrică ar trebui sa afli toate caracteristicile sale. O bricheta cu USB ar trebui sa fie rezistenta, sa se incarce repede si sa aiba o autonomie ridicata. Rezistenta unei brichete cadou se masoara in materialul din care este confectionata. In acest caz, cel mai potrivit material pentru o bricheta electrica este metalul. O bricheta metalica este rezistenta, nu se uzeaza si poate fi folosita chiar si in conditii meteo nefavorabile. Cea mai buna bricheta electrica trebuie sa se incarce repede si sa te tina cat mai mult. Pe site-ul nostru gasiti brichete barbati cu incarcare prin micro-usb. Aceste brichete usb au o autonomie aproximativa de 70-100 aprinderi.

Tipuri de bricheta electrica

 Brichetele electrice se impart in 3 categorii: dupa tipul de incarcare, dupa design si dupa modul de aprindere. Alegerea pe care o faci este legata stric de placerile personale.

Cum aprinzi bricheta electrica

Daca vorbim despre modul de aprindere, cea mai cautata este bricheta electrica cu touch. Aceasta ofera o senzatie placuta titularului si il tine in pas cu moda. Atingerea se face cu un singur touch si pastreaza flacara deschisa pana la inchiderea capacului brichetei. De asemenea, si brichetele cu buton mecanic sunt la fel de cautate. Acestea se impart in doua: cele care mentin flacara deschisa pana la inchiderea capacului si cele care se inchid odata cu neapasarea pe butonul mecanic. Ultima varianta este apreciata de parinti, deoarece ofera siguranta. Flacara nu va fi aprinsa si stinsa la intamplare de catre copii.

Cum se incarca o bricheta electrica

Dupa tipul de incarcare exista brichete electrice usb, cu incarcare la micro-usb sau bricheta electrica usb-c. Cablul de incarcare vine in acelasi set de bricheta cadou barbati. Incarcarea poate fi de la priza sau de la laptop si dureaza aproximativ 1-2h. Prin acest mod, nu vei mai da bani pe brichele traditionale pe baza de butan, pe care ar trebui sa le reinnoiesti saptamanal.

Cum arata brichetele electrice

Dupa design, exista bricheta electrica slim, bricheta electrica personalizata si bricheta traditionala. Bricheta electrica slim este apreciata, pentru ca nu ocupa spatiu, este usoara si foarte confortabila. Acesta poate fi tinuta in buzunar fara a simti o greutate. Indiferent ca vorbim despre bricheta personalizata sau cea traditionala, forma lor va fi aproximativ aceeasi.  Acestea pot fi cu colturi rotunjite sau dreptunghiulare si pot varia la culori in functie de preferintele fiecaruia.