Cadouri Barbati-Account Image
Contul Meu
0
Cadouri Barbati-Cart Image
Coșul Meu

5 superstitii despre cadouri pe care nu ar trebui sa le crezi

De la maturatul pe picioare care te lasa nemaritata si pana la pisica neagra care iti aduce ghinion daca iti trece prin fata, romanii au dezvoltat in timp multe superstitii. Iar cum niciun domeniu nu a ramas neafectat, astazi vom vorbi si despre cadouri pentru barbati care ti-ar putea pune relatia „in pericol”. Chiar daca esti sau nu o persoana superstitioasa, trebuie sa te asigur ca tot ceea ce vei citi TE POATE influenta doar daca LASI SA SE INTAMPLE asta. De asemenea, nu uita ca un cadou este incarcat cu energia ta atunci cand il daruiesti, deci daca te desparti sau nu, depinde doar de tine (si de voi din viitor).

1. Ceas

Se spune ca ceasurile aduc ghinion sau despartire. Aceasta superstitie vine din China unde se spune ca ceasul masoara timpul ramas al sarbatoritului. O alta varianta, la fel chineza, spune ca intors inapoi, cuvantul ceas inseamna moarte. Totusi, eu zic sa nu exageram, pentru ca si in Romania avem multe cuvinte care inseamna altceva in alta limba. Unele pot fi vulgare, altele similire, insa NICIODATA atunci cand mergi in tara respectiva nu te gandesti la conotatii. Deci, stati linistite. Daca totusi ati auzit cazuri in care un cuplu s-a despartit, va asigur ca problemele erau aparute inainte de un ceas cadou.  

2. Geanta sau portofel gol

O alta superstitie care nu ar trebui sa te sperie este un portofel gol. Se spune ca atunci cand oferi o geanta sau un portofel gol, alungi norocul sarbatoritului de a avea bani. Chiar daca nu este foarte greu sa pui o moneda in el, te asigur ca norocul de a avea bani nu-l face un portofel gol. Legat de portofel avem si superstitia culorii, care ar trebui sa fie negru sau maro. La acest capitol am de adaugat 2 lucruri: Cine Doamne iarta-ma daruieste unui barbat un portofel roz sau alta culoare deschisa si de ce culoarea neagra in acest caz inseamna BOGATIE?

3. Cravata

Eee , hai ca pe asta a cam depasit-o poporul. Daca nu mai oferim cadouri cravata, atunci cum aratam barbatului de langa noi ca ne pasa? Sau ca il vrem imbracat mai elegant? Sau ca ii suntem ajutorul primordial in a-si asorta tinuta? In popor se spune ca te legi de o persoana cu o cravata cadou, insa de multe ori exact asta vrem si de multe ori facem lucruri ciudate pentru a pastra un barbat. Deci NU, refuz cu toata constiinta sa nu ofer o cravata unui barbat.

4. Produse cosmetice sau de ingrijire personala

Produsele de ingrijire personala „spala” barbatul din viata celui care a facut cadoul. Stati, ce? Pai mami in afara de ciorapi, sampon si deodorant nu a dat nimic lui tati si au deja peste 20 de ani de casatorie. Eu cred ca superstitiile astea vor sa compromita anumite afaceri, altfel nu-mi explic de ce exista iubire dupa ce au fost daruite cadouri de ingrijire personala.  

5. Carte

Cine are carte, are … ghinion? La aceasta superstitie cred ca am dat-o-n bara. Am cateva variante care ar putea dezvalui un adevarat haos: 1. Guvernul ne vrea prosti; 2. Alimentam speriotipul ca barbatii nu citesc; sau 3. Toate cuplurile care au dat invitatii de nunta ce contin carti, in loc de flori o sa sfarseasca dureros? Pai atunci cam ar trebui sa-mi iau ramas bun de la placerea vietii mele si de la speranta ca voi citi mai multe carti cu mai putini bani.

Cadouri Barbati-Separator

Alte postări

Cadouri Barbati-Contact Icon Whatsapp