Comenzile plasate in perioada 13 iulie - 25 august vor fi transmise la curier dupa data de 26 august. Va multumim pentru intelegere si rabdare!
Cadouri Barbati-Account Image
Contul Meu
0
Cadouri Barbati-Cart Image
Coșul Meu

Alegerea perfectă în procurarea cadourilor pentru bărbați

Dintotdeauna cadourile au fost un motiv de întărire a relațiilor dintre persoane. Trist sau nu, dar anumite daruri pot ”micșora” distanța dintre voi sau pot reconfirma importanța legăturii dintre tine și un bărbat. Succesul tău depinde de alegerea pe care o faci. Menirea ei este să te apropie de sărbătorit, să sporească încrederea în relațiile tale și să manifeste afecțiune, pe lângă generozitate. Pentru alegerea perfecta, Cadouri Barbati te îndrumă să citește cele 3 sfaturi, după care răspunde la cele 3 întrebări. Cu siguranță vei alege un cadou potrivit pentru bărbatul din viața ta.

Sfaturi:

  • Barbații apreciază cadourile practice. Chiar dacă spun mereu: „nu am nevoie de nimic”, domnii sunt înebuniți după cadourile care contribuie la viața lor personală și profesională. Darul care le ușurează munca sau care le aduce plăcere este cel mai grijuliu gest făcut de cineva (susținător portabil pentru laptop). De asemenea, ve-ți face un schimb major de energii pozitive și te va ajuta atât pe tine cât și pe el.
  • Alege cadouri care au fost menționate de el. Bărbații apreciază mai mult să primească lucruri pe care le‑au cerut subtil decât daruri nesolicitate. Această atitudine îți oferă ocazia să demonstrezi două lucruri. Primul este faptul că ești atentă și receptivă la ce vorbește și-și dorește el. Urmat de al doilea care constă în siguranța faptul că acel cadou va fi îndrăgit.
  • Nu ambalaţi excesiv și pompos un cadou. Avem impresia că oferind o tentă extra-creativă darului, atunci vom fi mai ușor memorabili. Totuși, trebuie să vă amintiți că „O carte nu se judecă după copertă”. Atunci când bărbații primesc un cadou care chiar le place, ambalajul atractiv amplifică starea și experienţa. Însă, dacă darul nu se ridică la nivelul aşteptărilor, ambalarea excesivă înrăutăţeşte percepţia destinatarului asupra cadoului.   

Întrebări:

  1. Care sunt pasiunile sale?

Este extrem de impresionant un cadou care vorbește exact despre bărbatul tău, despre ceea ce îl definește, ceea ce gândește și despre ceea ce iubește. Acesta este un adevărat criteriu care va face diferența și cu care poți să mergi direct spre țintă. Cadoul ideal în acest caz, pot fi jocurile interactive (set poker sau ruleta bauturilor ), în caz că partenerul tău iubește să socialize, să se amuze și să se relaxeze alături de oameni dragi. De asemenea, un cadou poate fi compus din accesorii de lux (set ceas Matteo Ferari sau set papion batista), în cazul în care acest bărbat iubește să se facă văzut sau acordă o atenție specifică prestanței personale.

  1. Cum te-ai simți dacă tu ai primi un asemenea cadou?

De fiecare dată când alegi un cadou, încearcă să intuiești ce senzații ai avea tu daca ai primi acel cadou. Dacă vei simți entuziasm, necesitate și nerăbdare, atunci grăbește-te să procuri acel cadou, însă dacă acel dar îți provoacă nesiguranță, mai caută. Oricare ar fi cadoul, daca sentimentul pe care îl ai este unul pozitiv, atunci ai găsit ceea ce căutai. Se spune că prima intuiție sau prima părere pe care o ai despre ceva anume este cea corectă. Dacă vom sta să medităm, creierul nostru va încerca să găsească avantaje și dezavantaje, acest lucru va duce la o alegere mult mai dificilă. ACȚIONEAZĂ!

  1. Cât de apropiată sunt de acea persoană?

Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să te gândești la relația pe care o ai tu cu bărbatul pe care vrei să-l uimești. În  dependeță de răspunsul tău cadoul poate fi sobru, promițător, reprezentativ sau ar unul fi haios, simbolic și interactiv. Nu ignora niciodată acest aspect, deoarece implică conexiune adânci care ar putea fi interpretate greșit de către sărbătorit.

Cadouri Barbati-Separator

Alte postări

Cadouri Barbati-Contact Icon Whatsapp