Cadouri Barbati-Account Image
Contul Meu
0
Cadouri Barbati-Cart Image
Coșul Meu

10 greseli comise atunci cand se ofera cadouri barbatilor

Ceea ce ne face inima să tresalte de emoție, nu sunt gesturile spectaculoase pe care le vedem în filmele romantice. Acestea sunt micile momente calde și familiare, care ne apropie fără prea mult efort. Fiecare femeie are un mod unic de a se conecta cu bărbatul drag sufletului, dar nu putem nega că uneori neglijăm câteva aspecte. În acest articol vei descoperi 10 greseli comise atunci cand se ofera cadouri barbatilor:

Cadouri Barbati - idei de cadouri greseli cand oferi un cadou

1. Oferi cadouri care nu au valoare emoțională.

Un cadou care nu ascunde o valoare sentimentală este un cadou sec, un cadou vag care nu spune și nu transmite nimic. Evită cu orice preț să te prezinți fără un mesaj clar în fața sărbătoritului. Uneori, cadoul transmite gândurile tale bune și pot înlocui cu ușurință mesajele lungi, anoste și repetitive. Chiar dacă verbal nu ai transmis prea multe urări, un adevărat bărbat va citi cu ușurință gândurile tale prin cadoul oferit.

2. Cumperi cadouri nepotrivite pentru statutul sau personalitatea lui.

Atunci cândcand alegi un cadou, încearcă să ții cont de preferințele, statutul, personalitatea și gusturile sărbătoritului. Concentrează-ți atenția pe job-ul și hobby-urile sale și dezvoltă o idee în acest sens. Omite cadourile abstracte, perverse sau intime. Bărbații apreciază cadourile care au legătură directă cu postura lor în societatea și pasiunile aplicate în viața de zi cu zi.

3. Cumperi cadoul în grabă.

Asemenea greseli comise atunci cand se oferă cadouri barbatilor, le faci când procuri un cadou în grabă și nu acorzi atenție necesară detaliilor. De obicei, asemenea cadouri nu corespund cu tendințele sărbătoritul. Șansa ca darul tău să ajungă prăfuit într-un sertar, cresc considerabil atunci când te concentrezi pe surpriză cu o zi, două înainte de sărbătoare. Dacă domnul căruia trebuie să-i oferi un cadou este un bărbat ambițios, impunător, perseverent și calculat, ar trebui să depui mai mult efort și mai multă emoție.

4. Oferi cadouri pe care le poți folosi și tu.

Acest punct este valabil în cazul în care stai în aceeași casă cu acel domn. De obicei soțiile, iubitele, surorile sau mamele tind să cumpere cadouri pentru bărbați folosite în uz casnic (ex. cuptor cu microunde, fierbător, aspirator etc). Nu uita, un asemenea cadou poți face doar de aniversările voastre sau pentru ocaziile familiale. Cadourile pentru bărbați ar trebui să reprezinte strict necesitățile lor, placerile și aspirațiile la care visează, ci nicidecum o oportunitate pentru a-ți îmbunătăți ceva din jurul tău. De exemplu, dacă sărbătoritul est epasionat de băuturi, puteți alege un decantor diamant.

5. Te stresezi prea mult.

În cazul în care ești o fire prea emotivă și te stresezi enorm atunci când alegi un cadou, amintește-ți că bărbații sunt mult mai simpli decât femeile și pot fi mai ușor multumiți. Indiferent de darul cu care te vei prezenta, domnii noștri sunt mult mai sentimentaliști decât par. Aceștia știu să aprecieze o emoție adevărată sau un gest făcut din sinceritate.

6. Oferi aceleași cadouri.

Chiar dacă a devenit un clișeu să oferi bărbaților produse de îngrijire, ciorapi, deodorant sau alte lucruri comune, încearcă să fii originală și să vii de fiecare dată cu ceva nou. Așa precum femeile și bărbații au nevoie de atenție, de iubire și de grijă sentimentală din partea noastră. Analizează atent ce are deja și îmbunătățește-i „colecția”, adăugându-i un articol nou.

7. Ești competitivă.

Din fire, femeile sunt mult mai competitive. Atunci când vine vorba de alegerea unui cadou, ar trebui să te concentreze mai mult pe sărbătorit și mai puțin pe: „Trebuie să am cel mai spectaculos cadou!” sau „Ce va zice X de cadoul acesta, mai bine iau altul mai pompos”. Gestul în sine contează mai mult decât un cadou scump, grandios și prestigios. Un asemenea cadour are șansa doar să se plaseze în top, dar care nu poate fi practic sau cu valoare emoțională. 

8. Oferi cadoul din obligație.

Chiar dacă ți se pare ciudată această afirmație să știi că este foarte des întâlnită. Involuntar sau nu, dar multe femei se simt îndatorate sau obligate să facă un cadou. Câteva motive sunt: legăturile îndepărtate, relațile tensionate, nesocializarea în timp sau celebra frază „Mi-a oferit și el de ziua mea, așa că întorc și eu gestul”. Încercați să gândiți pozitiv, să conștientizați faptul că nu datoriți nimănui nimic și că ar fi bine să stați departe de concluzii pripite. Fii sinceră și totul va decurge minunat.   

9. Dăruiești cadoul fără un mesaj memorabil.

Poate nu este punctul tău forte, însă optează mereu pentru un mesaj atunci când oferi cadoul. De cele mai multe ori, cadoul se uzează, se uită, se consumă, însă cuvintele calde vor rămâne mereu în inima și mintea bărbatului. Un pont foarte bun este să introduci și elemente umoristice în mica ta felicitare, fiind că astfel îi vei capta atenția și vei fi mult mai ușor de memorat. Încearcă să fii originală, să fii sinceră și să-l uimești prin faptul că nu doar bărbații trebuie să se manifesteze activ în viața unei femei.

10. Oferi un cadou fără a ține cont de ocazie.

Chiar dacă uneori pare o misiune grea, încearcă să asortezi mereu cadoul cu sărbătoarea. Acest lucru îți va garanta o prezență impunătoare și vei fi de admirat. Încearcă să te impui și să dai o culoare vie aniversării. Este inadmisibil să mergi la ziua bunicului cu o pijama ce are imprimeuri de Crăciun, nu?  

Cadouri Barbati-Separator

Alte postări

Cadouri Barbati-Contact Icon Whatsapp