Comenzile plasate in perioada 13 iulie - 25 august vor fi transmise la curier dupa data de 26 august. Va multumim pentru intelegere si rabdare!
Cadouri Barbati-Account Image
Contul Meu
0
Cadouri Barbati-Cart Image
Coșul Meu

Idei de cadouri pentru barbatii care au totul

Toate doamnele cunosc măcar un bărbat care posedă un aer elegant, ce se îmbrăcă mereu la cravată sau papion. De obicei, acesta are cel mai tare gadget și este în trend cu moda, emanând doar lux și opulență. Atunci când vine sezonul cadourilor, nu te poți gândi niciodată la lucruri cool care să îl fascineze. Chiar și pentru un bărbat greu de impresionat există soluții, de aceea vă oferim câteva idei de cadouri pentru barbatii care au totul.

Cunoști un bărbat care crezi că își dorește un voucher de călătorie în nava spațială pe Marte, un mesaj video personalizat de la Papa sau ciocanul fermecat a lui Thor. Este bine de știut că există cadouri practice pe le va folosi.

Cadouri Barbati - prastie zombie apocalypse zombie survival galbena banda elastica

1. Praștie metal Zombie Apocalypse Survival.

Chiar dacă le are pe toate, orice bărbat are în sânge spiritul masculin care adoră să vâneze, să pescuiască și să tragă cu arcul. Această activitate, îl va face să uite de problemele zilnice, îl va relaxa și îi va deschide noi orizonturi de direcționare a energiei.

2. Set Decantor Diamant.

Acest cadou este exact pe nasul lui. Pentru eleganță și opulență este nevoie de lux, de aceea cu ajutorul decantorului, se va putea ridica și la alte așteptări venite din partea oaspeților. De asemenea, oricând își poate satisface mândria printr-un pahar de tărie sorbită prestigios dintr-un decantor.

Cadouri Barbati - set decantor diamant lux 2 pahare suport lemn elegant
Cadouri Barbati - bricheta electrica usb reincarcabila cutie

3. Brichetă electrică cu încărcare USB.

Pentru oamenii speciali, lucrurile sunt speciale. O compatibilitate mare dintre caracter și fizic este asigurată de către bricheta reîncărcabilă. Aceasta este un suport necesar și elegant pe care ar trebui să-l dețină orice bărbat (chiar dacă este nefumător). Este practică și are o varietate largă de domenii de utilizare. Acestea sunt: aprinderea aragazului, a focului de lemne, a grătarului, a artificiilor, a țigărilor, a lumânărilor parfumate sau a hârtiilor.

Cadouri Barbati-Separator

Alte postări

Cadouri Barbati-Contact Icon Whatsapp