Filtre

CADOURI BARBATI
PRET

Afișez toate cele 9 rezultate

Ce este o prastie profesionala si pentru ce se foloseste?

O prastie profesionala este un instrument confectionat (de cele mai multe ori) manual. Inca din cele mai vechi timpuri, adevaratii barbati plecau la vanatoare si intretineau toata familia cu prada prinsa. O Prastie este un obiect sub forma literei „Y”, iar la cele doua capete este prinsa cu un elastic prastie. Aceasta are menirea de a arunca cu viteza mai multe bile prastie metalice. O prastie profesionala de vanatoare are o precizie foarte buna si iti aduce performanta cu fiecare lovitura. Orice provocare in natura incepe cu o prastie profesionala. Distractia, dar si sentimentul de a supravietui se contureaza si mai mult daca ai la tine accesoriile potrivite. Daca esti un om pasionat de vanatoare, de pescuit, de camping sau pur si simplu iti place sa te afli in natura, atunci o prastie este ideala pentru tine. Daca de exemplu te afli in natura si ai un spirit libertin, atunci esti pregatit pentru vanat. Totodata, daca ai un spirit distractiv, atunci cu prastia te poti juca excelent. De exemplu, aduni cateva peturi sau alte obiecte drept tinta si iti antrenezi tragerea.

Tipuri de prastie profesionala

Cand vine vorba de o prastie profesionala, fiecare barbat isi poate alege tipul de prastie pe care si-o doreste. Atat pe cadouribarbati.ro, cat si pe prastiiprofesionale.ro veti gasi prastii confectionate din: prastie din lemn, prastie metal, prastie din otel inoxidabil, prastie cu led, prastie cu laser sau prastie cu tragaci si laser. Aceste prastii sunt confectionate din diferite benzi elastice pentru prastie cum ar fi: Latex prastie, furtun latex pentru prastie, tuburi prastie. Acest latex pentru prastie este foarte rezistent si potrivit, indiferent de conditiile meteo. Daca te gandesti cum vei face față unei ploi cand esti la pescuit sau la vanatoare, atunci stai fara griji, pentru ca un elastic prastie pentru vanatoare ofera performanta de lunga durata fara compromisuri.

Cand si cum folosesti o prastie profesionala?

Prastie profesionala de vanatoare

O prastie pentru vanatoare este un instrument ideal pentru a prinde aproape orice prada. Prastia profesionala de vanatoare are o exactitate in lovire si poate dobori chiar si animale de talie medie. Bilele de fier aruncate corect pot imobiliza tinta pentru cateva minute. De asemenea, o prastie profesionala de vanatoare cu tragaci poate speria animalele si astfel va fi mai usor sa le vezi. O astfel de prastie este dotata cu un elastic, care este foarte rezistent si impinge bilele pentru prastii direct si exact.

Prastie profesionala pentru pescuit

Nu te gandi ca cu o prastie peste vei prinde direct pestele. O prastie pentru pescuit este folosita pentru a arunca mancarea(nada) in lac. De multe ori, cu mana goala nu tintim atat de bine, insa cu o prastie profesionala putem arunca departe si exact. Prastia peste este foarte usor de folosit: doar pui nada in spatiul special amenajat si tragi spre directia in care vrei sa vina pestele.

Prastii profesionale pentru camping – solutia unei drumetii linistite

Atunci cand iesi in natura, totul este imprevizibil. O prastie profesionala te va tine departe de probleme. Cum? Pai, nimeni nu-si doreste ca in drumetii sa dea de un urs sau alt animal, de aceea orice prastie te va salva si te va tine departe de pericole. Este bine sa fim mereu pregatiti, de aceea o prastie luata in rucsacul tau va fi arma cu care vei tine departe primejdiile.

Cum sa alegi un set prastie?

Atunci cand alegi o prastie profesionala trebuie sa fii foarte atent la cateva detalii: materialul din care este fabricata, calitatea, durabilitatea, performanta, motivul pentru care o cumperi si LOCUL din care o cumperi. Materialul din care este confectionata o prastie este foarte important. Daca vrei durabilitate si rezistenta poti alege o prastie din otel inoxidabil, iar daca esti pasionat de calitatea artizanala, atunci o prastie din lemn este ideala. In al nostru magazin online de prastii profesionale gasiti mai multe modele. Calitatea, durabilitatea si performanta prastiilor sunt cele mai importante criterii dupa care ar trebui sa alegi o prastie. Nimeni nu-si doreste ca prastia sa se rupa in timpul folosirii sau ca acel elastic pentru prastie sa nu fie suficient de rezistent. De asemenea, toti ne dorim ca prastia sa tina in timp si sa o putem folosi de mai multe ori. Locul din care cumperi o prastie profesionala este la fel de important. Prastiile luate aleatoriu si fara studiu vin cu foarte multe probleme. Deseori trebuie sa te informezi si sa fii sigur pe ceea ce cumperi. Pe cadouribarbati.ro, dar de asemenea si pe prastiiprofesionale.ro gasesti cele mai bune si calitative prastii confectionate manual.

Ce contine un set prastie profesionala?

Un set prastie profesionala include o prastie cu bile. La alegerea dvs sunt seturi cu: prastii cu bile de fierde 12 mm, 10mm, 8mm,  7mm si 6mm. Diametrul bilelor este diferit tocmai pentru a se potrivi mai multor persoane precum prastie pentru copii si prastie adulti. O prastie pentru copii este mai mica de dimensiune si diametrul bilelor mai mici. Totodata, din motiv de securitate trebuie sa supravegheati copii dvs atunci cand se joaca cu o prastie. Bilele de 7mm si de 6mm sunt mai usoare, insa pot crea mai multe daune, pentru ca pot patrunde sau sparge foarte usor anumite obiecte.